divendres, 23 de març de 2018

LA TELEVISIÓ VALENCIANA A COSTUREstà en marxa la futura televisió valenciana, es dirà "Â PUNT" i ha estat aquí, a Costur, gravant un programa.
Venien de la productora Endora, estan preparant un programa que es dirà "Bambant per casa", serà un format tipus documental, cada capítol serà conduït per dos músics: Pep Gimeno "Botifarra" i Miquel Gil. Iran recorrent les diferents comarques de la comunitat i destacaran aspectes representatius de cada zona, de la cultura, gastronomia, patrimoni, etc.

Rosario Ribes ens explica com es feia l'arròs amb peres

Perquè a Costur ??. Doncs havien sentit a parlar de l'AC La fontanella, de les nostres activitats i sobretot del projecte del Grup de Patrimoni sobre la pedra que vam posar en marxa l'any passat. Volien veure com treballem, el paisatge i patrimoni del nostre poble ... I la gastronomia, els interessava l'arròs amb peres. I això vam fer, els vam ensenyar el poble, els parlem dels nostres projectes, i els convidem a menjar arròs amb peres.
Va ser un dia (22 de març) molt interessant, tota la gent, tant els conductors del programa com tot l'equip, molt agradables. Ara esperarem veure el resultat a la tele. 
Estem molt agraïdes a tota la gent que ha col·laborat amb nosaltres.


1 comentari:

Unknown ha dit...

M'agradaria saber els ingredients de l'arròs amb peres