XXII Pujada Costur Sant Joan de 
Penyagolosa



Este any es el primer que hem contat en la col·laboració del Club d’Esports de Muntanya de Costur per poder fer la ruta, ja que el nostre guía de sempre, Toni, ho tenia complicat per muntar-la, el vam trobar a faltar.



 Finalment es va decidir anar per Costur-Figueroles-La Badina (Llucena)-Venta Marieta-Portapous(Castillo de Villamalefa)-Mas d'Agustina-Masia del Collado-Banyadera(Vistabella)-Sant Joan.



 Alguns trams com a partir del Mas d’ Agustina no els teníem clars però amb l’ajuda dels guies Salva, Rubén i Antoni des del terreny i Jose Luís des del cotxe d’assistència, vam anar encontrant tots els senderols i camins per arribar amb bon peu al nostre destí. 



Van caminar 41 km aproximadament, 4 o 5 km més dels que fem normalment, arribàrem a Sant Joan al voltant de les 19:30h (12h), un bon ritme si contem que la resta d’anys ens costava el mateix temps i fèiem menys kilòmetres. 


A les 20:30h, entràvem a l’Hospederia per reposar forces amb un bon sopar acompanyat del típic “cremaet”, i tornar cap a casa per descansar després d’un dia intens i amb molt bona companyia, com sempre. 



Esperem que el pròxim any puguem tornar a organitzar-la tots junts i poder millorar les errades d’aquest any. Gràcies CEM Costur.

Comentaris