ÈXIT EN EL TORNEIG DE LA FALLERA CALAVERA


El dia 8 d'agost Ester i Rosa, de la Fontanella Jove, van posar en marxa el primer torneig a Costur de la Fallera Calavera amb la col.laboració d'uns amics que van fer de jutges.
A les sis de la vesprada, el parc del pavelló estava ple d'expectació. Prop de 50 participants, d'edats i procedències molt variades, i tots els animadors esperaven el començament del joc. 


A l'ombra dels tendals es van distribuir taules i cadires que aviat es van omplir de jugadors. 
Es van separar per edats, menors de 12 anys i de 13 anys en endavant, no hi ha límit d'edat, és un joc que poden jugar tots.
L'esperada i desitjada pluja va arribar quan faltava poc per a la final. Aprofitem els tendals de l'ombra per recollir-nos i quan vam poder ens desplacem al local que ens van deixar per acabar la partida.


I van arribar les finals. Dels adults el guanyador va ser Igor i el segon Guillem. Dels xiquets, va guanyar Claudia i segon lloc per Roc. I entre la resta de participants es van sortejar jocs i llibres de la Fallera Calavera.



 I tenim molts agraïments, per Viqui, per deixar-nos el garatge per acabar la partida protegits de la pluja; a garitos i particulars que ens van deixar tendals, taules i cadires; "als superorganitzadors". I molt especialment a participants i animadors per venir, resistir i el vostre bon rotllo.
GRÀCIES !!!!  intentarem tornar !!!



Comentaris