TROBADA DE RONDALLES TRADICIONALS A L'ALCORA


Ahir 22 de setembre, a la pista jardí de l'Alcora es va celebrar la IV Trobada de rondalles tradicionals. Organitzada per la Rondalla l'Alcalatén de l'Alcora. Aquest any per fi vam poder acudir, i al costat de la Rondalla i el grup de danses de la Fontanella també van participar, Grup Folkòlric la Perla de la Muntanya de Llucena, Rondalla els jubilats Comte d'Aranda de l'Alcora, Rondalla de Vilar de Canes , Rondalla de Xodos i el Grup de danses Font d'Aixar juntament amb els amfitrions.






Al matí cada grup va actuar de forma individual ia la tarda es forma un gran bureo, amb totes les rondalles i grups de ball, a més de gent espontània a la que els agrada aquesta música i es va unir a la festa.




La Rondalla i el grup de danses al matí van presentar diferents peces i vam poder veure a la nova generació de balladors i balladores que tenen moltes ganes, ja que no van parar de ballar en tot el dia.
Una bonica festa, contents d'haver pogut participar i a veure si podem fer alguna cosa similar a Costur perquè ho gaudeixi tot el poble



Comentaris