LA CAÇA I EL PATRIMONI



Seguint amb les activitats programades en el projecte "Tota pedra fa paret", aquest dissabte 13 d'octubre el Club de Caçadors de Costur i l'AC la Fontanella vam preparar una jornada d'activitats.
Durant la vesprada el Club de Caçadors juntament amb la Federació de caça ens van proposar diferents manualitats, preparar casetes per a ocells, ens van ensenyar a reconéixer diferents animals amb jocs de sopes de lletres, i les seues petjades, amb motlles de fang que es feien medalles els xiquets/es. També van practicar tir amb arc, una activitat molt sol·licitada, tant per menuts com per grans.




Molt interessant va ser l'exhibició de la unitat canina de rescat de Castelló. Vam aprendre races de gos, tipus d'entrenament, qui són millors per cada cosa. I els vam veure en acció, com deia el seu entrenador, en un local tancat és complicat, però així i tot van treballar molt bé. Es notava l'experiència d'algun gos.



Després d'una xocolata per agafar forces, i samarretes per a tots els menuts, la nit va continuar en el parany, on Rafael Pallarés i José Juan Gàrcia els van mostrar als xiquets/es la tècnica de xiular amb el reclam per atraure els tords i com funcionava la flauta que imitava el cant dels mussols.


I per acabar el club de caçadors els van repartir reclams de boca per a tots els xiquets assistents.
Un dia molt complet i interessant.

Moltes gràcies al Club de caçadors de Costur.




Comentaris