VII Baixada Costur- La Mar


El dissabte 29 de setembre vam fer la VII Baixada al mar, de nou un activitat conjunta amb el CEM. No es va apuntar molta gent, érem un total de 15 persones i una mitja de 10 caminant durant tota la baixada, pocs pero bons!!! Vam gaudir molt.




Vam fer la mateixa ruta de l'any 2016 amb alguna modificació que anava fent Rubén. La ruta va passar per Costur, Mas d'Avall, Covartxo, Barranc Molinar, Font de la Penella, on esmorzàrem, escola caragols, Vilafamés, ací canviarem la ruta i pujarem per les antenes fins a la fàbrica Ítaca on dinàrem.




 Ja en la Pobla Tornesa i passant pel poble pujarem al desert on també es va modificar un poc la ruta fins a arribar a la Urb. Montornès de Benicàssim. Passant per diverses urbanitzacions arribem a l' avinguda Mohino fins a la Platja. 






Després d'un bon bany, per als més atrevits, i un bany de peus per a la resta, ens férem la foto de l'arribada i moguerém cap al restaurant, que com sempre, després de dos entrants en posaren unes bones fonts de carn. En sopar prenem el camí de tornada cap a casa.






Comentaris