ASSAMBLEA DE LA A.C. LA FONTANELLA

ASSEMBLEA GENERAL DE L'ASSOCIACIÓ CULTURAL LA FONTANELLA.
21 DE MAIG DE 2016
25 ANIVERSARI
L’Associació Cultural la Fontanella amb motiu de la celebració del 25 aniversari et convida, com a soci, a l'assemblea general i un dinar de paella el proper 21 de maig. L'assemblea serà a les 11h i el dinar a partir de les 13 h. al Pavelló Municipal.
Va ser per l’any 1991 quan va prendre forma la idea de posar en marxa una Associació Cultural a Costur. I un any abans ja s’havia començat a fer reunions amb la gent del poble i sobre tot amb les mares i pares dels xiquets i xiquetes per poder fer realitat aquest projecte. Idees teníem moltes, un club juvenil, excursions, xerrades ... I aconseguir posar en marxa un grup de ball i una rondalla. I així vam començar.
Ja han passat 25 anys i hem compartit amb tu moltes d’ aquestes idees que vam començar tenint i moltes més que poc a poc s’han anat fent realitat. Es va formar un club juvenil, es van fer i es segueixen fent excursions, les ja tradicionals pujada a Sant Joan i baixada al mar, xerrades, pel·lícules, acampades, el muntatge important del Betlem ... i el grup de ball i la rondalla.
Durant aquests 25 anys, entre tots hem fet possible què l’ A.C. La Fontanella seguira en marxa. Aquest any 2016, és un bon moment per agrair a tots els que d’una forma o altra heu col.laborat en aquest projecte.
El dia 21 de maig tindrem ocasió de recordar amb imatges algunes de les activitats de la Fontanella, de xerrar i, finalitzar fent un “bureo” tots junts.
Esperem la vostra assistència



Comentaris