“LA PARET MÀGICA”
INSTAL·LACIÓ DE L'OBRA DELS XIQUETS I XIQUETES DE COSTUR.
"A SOBRE LES PEDRES"



El passat 28 d'octubre vam arribar al final de l'activitat dedicada als xiquets i xiquetes de l'escola de Costur dins el projecte “Tota pedra fa paret”. Ja haviem anat a recollir les matèries primeres, haviem preparat la nostra pròpia argila, i amb els motlles creats des del Museu de Ceramica de l'Alcora, les nostres pròpies pedres. De colors brillants, per aconseguir el disseny que volien els nens, una paret màgica.


Amb unes poques dificultats, Tere i Jose Luis, amb ajuda d'algun membre més de l'AC la Fontanella, van començar la instalacion de l'obra i així, quan van arribar els xiquets/tes van poder col·laborar en acabar la paret de colors.



Quedarà instal·lada al col·legi perquè la puguen gaudir, i sobretot, perquè els recorde la importància i el valor que té el patrimoni de Costur de pedra en sec, una autèntic museu a l'aire lliure de parets de bancals, pous, masies. ..que nostres avis van aixecar i que no hem de deixar caure

Moltes gràcies al Col·legi, a l'AMPA, el Museu de Ceràmica de l'Alcora, PEU de l'UJI i a tots els pares per la vostra col·laboració.



Comentaris