FESTES DE SANT PERE MÀRTIR 2018
ACTIVITATS DE L'AC LA FONTANELLA




Com ja portem fent des de fa molts anys, l'AC la Fontanella, amb motiu del patró de Costur posem en marxa un seguit d'activitats per compartir amb tots els veïns.

Comencem amb la "Volta al Terme" Aquest any hem preparat un recorregut per alguns dels escenaris en els quals es va rodar el passat estiu el curtmetratge "Dies de penitència". Partint de la plaça de l'església vam anar cap al Mas de la Cega, d'allà a la Llosa Blanca i els llavadors. A cada punt de parada havia preparat una exposició de fotos del rodatge de la pel·lícula. Molt interessant i ens van explicar moltes anècdotes del rodatge els que van participar.







Dilluns 30 vam omplir la plaça de jocs i llanes de colors. Jocs tradicionals i vam aprendre a teixir la llana amb diferents mètodes, amb la col·laboració de Josefina i Luci. La idea és teixir moltes i variades coses per a després "vestir" alguna zona urbana. Acabem amb el ja tradicional xocolata de Viqui.






Per acabar, el dia 1 la Rondalla Vora Sèquia ens va acompanyar a la tarda, des de l'església, amb diferents cançons tradicionals, boleros, jotes, serenates ... Una tarda molt bonica, a l'església el so era fantàstic i la Rondalla ho feia molt bé. Esperem que tornen a visitar-nos.










Comentaris