#mirantalcel

 

Després de #colornatura i #formanatura, i veient les fotos que compartiu per xarxes socials hem pensat posar en marxa #mirantalcel.

Fotografia eixe cel que t'enamora: de dia amb sol, amb núvols, amb l'arc de Sant Martí… de nit, amb la lluna i els estels.

Pots utilitzar #mirantalcel cada volta que compartisques les teues fotos en xarxes socials. I si, a més, vols participar en el sorteig d’un val regal, hauràs d’enviar-nos les fotos i acceptar les bases exposades a continuació.
Com ja és costum, amb totes les fotos que ens envieu farem una exposició.

Anima't i participa!!


BASES

  1. Període: del 16 de març de 2024 al 15 de gener de 2025.

  2. Les fotografies han d'estar fetes dins del terme de Costur.

  3. Cada participant podrà participar amb les fotografies que desitge.

  4. Les obres s’han de presentar en format JPG i enviar-les al correu electrònic: aclafontanelladecostur@gmail.com En l’assumpte ha de posar #mirantalcel. S’indicaran les següents dades:

  • nom i cognoms de l'autor

  • telèfon de l'autor

  • correu electrònic de l'autor

  • títol de l’obra

  • data de l’obra

  1. El 30 de gener de 2025 es realitzarà un sorteig entre tots els participants i el guanyador rebrà un val de 50 € per a consumir en els diferents comerços o autònoms de Costur. 

  2. Les fotografies quedaran en poder de l’organització, la qual es reserva el dret de publicar-les esmentant l’autor.

  3. La participació en aquesta activitat implica l’acceptació de totes i cadascuna de les bases anteriors. Qualsevol cas no previst en elles serà resolt pels organitzadors.



Comentaris